Видеоклип срещу насилието над медици

15-04-2019 13:15
Clinica.bg

press@clinica.bg
Видеоклип срещу насилието над медици Снимайкте се с любим лекар и се включете в кампанията #ПребориГнева, призовават от БЛС
Кампанията на БЛС срещу насилието над #ПребориГнева продължава с видео клип. В него участват актьорът Владимир Карамазов и председателят на БЛС д-р Иван Маджаров, а самото видео е снимано в УМБАЛ „Св.Анна". То е част от инициативата „Добрата дума лекува", която съпътства кампанията на Българския лекарски съюз.
„Недопустимо е лекарите да стават заложници на собственото си призвание и докато се борят да спасят човешки живот, да бъдат принуждавани да защитават своя собствен. Аз уважавам и ценя труда на лекарите", казва в снимките на клипа, Владимир Карамазов, който е лице на кампанията на БЛС.

Във видеото председателя на БЛС

 

призовава да се даде път на доброто.

 

„Снимайте се с лекарите на които искате да кажете Благодаря. Изпратете снимките до Български лекарски съюз, за да ги включим в изложба и покажем, че заедно можем с добра дума да преборим агресията", заявява д-р Маджаров.

Снимките могат да се изпращат на фейсбук страницата на Български лекарски съюз и на мейла на съсловната организация Pr@blsbg.com.

 

Изпратените материали ще се публикуват

 

на сайта на БЛС, на ФБ страницата на организацията и във вестник Quo Vadis. Жури в състав ръководството на БЛС и фотограф, ще определят най-въздействащите фотографии, а с тях ще бъдат направени редица изложби. БЛС благодари на екипа, включил се безвъзмездно в реализирането на видеото, както и за съдействието на УМБАЛ „Св.Анна".Жена нападна лекарка и акушерка Жена нападна лекарка и акушерка Агресията се е случила в  Диагностично-консултативен център в квартал „Столипиново" в Пловдив
БЛС търси помощ за агресията БЛС търси помощ за агресията 114 са случаите на заплахи срещу медицински специалисти, само за първите два месеца на годината, съобщават от съсловната организация
Жените са по-агресивни от мъжете Жените са по-агресивни от мъжете Д-р Фани Цуракова е известна наша писателка на криминални книги и журналист. Завършва медицина в София. Казва, че го е направила, за да има по-широко познание, но винаги е искала да се занимава с писане. Днес работи като психиатър в ИСУЛ, паралелно е и пиар, и продължава да пише.