любопитно

Жена в кома роди

10-01-2019 15:02
Clinica.bg

press@clinica.bg
Жена в кома родиОрганите на реда събират ДНК материал от персонала на американската клиника
Жена, която е в кома от 10 години, роди бебе. Тя е била пациентка на Hacienda, частна клиника близо до Аризона, съобщи CNN. Семейството на жената е шокирано от случилото се. Персоналът отрича да е знаел за бременността на жената. Органите на реда събират образци за ДНК тестове на всички, които работят в клиниката.
История достойна за филм. Така би нарекъл случилото се матадорът на испанското кино Педро Алмодовар. Забременяването на пациентка, която е в кома, силно наподобява сюжета на филма „Говори с нея". И докато в историята, запачетана на филмовата лента, е ясно кой е бащата , в този случай органите на реда издирват именно него.

 

Според семейството на пациентката

болницата има сериозни пропуски в сигурността. Жената от 10 години е в кома. Поради това тя се нуждае от постоянни грижи, а достъп до стаята ѝ се оказва, че имат много хора от персонала. Дали някой от мъжете, които работят там  ще се окаже баща на момченцето, което се роди на 29 декември 2018 години , тепърва полицията ще изяснява. В момента орагните събират образци за ДНК анализ на целия персонал на клиниката.

Бебето, след раждането е имало проблеми

дишането, разказват от болницата. В момента то е добре и е под лекарско наблюдение. По думите на Джон Майлс, който е адвокат на семейството бебето ще има „любящо семейство, което ще се грижи за него".Почитаме покровителя на занаятчиите! Почитаме покровителя на занаятчиите! Православната църква почита днес Свети Спиридон Чудотворец