Празнично

Честита Нова Година!

01-01-2018 00:01
Clinica.bg

press@clinica.bg
Честита Нова Година!Нека ви донесе много щастие, здраве, успехи, повече верни приятели и вълшебни моменти
Още една година се изниза, като ни остави малко по-изморени и може би по-помъдрели. Но краят й отвори началото на нещо ново, което да дойде в живота на всеки от нас, да му предаде повече красота и надежда. Защото всяко начало е белязано от безброй мечти и стремежи.
Скъпи читатели, 

пожелаваме ви 2018 да бъде вашта година на радост и щастие, на неограничени възможности и успехи. Не си слагайте спирачки, искайте и се борете за мечтите си, изпълнете я с вълшебство и оптимизъм. Бъдете здрави и заобиколени от повече верни приятели, любими хора и незабравими моменти! Наздраве!


Човечността означава преди всичко жертвоготовност Човечността означава преди всичко жертвоготовност За ценностите и духовността, за това загубихме ли способността си да виждаме доброто в началото на 2018 г. разговаряме с българския театрален режисьор доц. Велимир Велев. Той е създател на "Невиждан театър" - единствената по рода си в света трупа от незрящи актьори, които творят в сферата на визуаления театър.
500 в Пирогов в Новогодишната нощ 500 в Пирогов в Новогодишната нощ

"Удолетворение" е късметът, който проф. Асен Балтов изтегли за болницата

Годината на трансформациите Годината на трансформациите „Обамакеър", ЕМА и СЗО бяха в центъра на здравните събития по света през 2017 г.
В утвърждаване на хаоса В утвърждаване на хаоса

Четирима министри, куп скандали и липса на промени белязаха 2017 г. в сферата на здравеопазването

Разкрасителните процедури разболяват Разкрасителните процедури разболяват Маникюрите и масажите понякога водят до проблеми, защото предизвикват алергични реакции и дразнене на кожата
Над 5000 книги събра „Оздравей с книга" Над 5000 книги събра „Оздравей с книга УСБАЛО благодари на всички дарители, които помогнаха на пациентите с онкологични заболявания
„Българската Коледа“ събра над 2 млн. лв. „Българската Коледа“ събра над 2 млн. лв. Инициативата се провежда за 15-а поредна година в помощ на болни деца
Живеем подменен живот Живеем подменен живот

Добрите книги, филми и карикатури все по-често се оказват единствената възможност да си кажем истини, за които поради различни причини не остана място в ежедневието ни. За лъжата и илюзиите, за надеждата, за доброто и лошото в здравеопазването и действителността, за това откраднат живот ли живеем, отговаря Мартина Вачкова или сестра Жекова от „Откраднат живот".

Празнувайте без травми Празнувайте без травми Празниците могат да са приятни, но също така и безразсъдни. А когато полеем момента с обилно количество алкохол, не рядко забавата приключва трагично в травматологията на Пирогов.
Голямото коледно чудо Голямото коледно чудо До първи клас родителите на Янко не знаели какъв е проблемът
1 2 3 »